Spring til indhold
Hellebæk Klædefabrik

Nopperiet

I Nopperiet findes 8 rækkehuse med status som ejerlejligheder – alle med fantastisk placering tæt ved vandet. Indretningen varierer fra 4-5 værelser og har fokus på at fremhæve de store industrielle rumligheder, med høje vinduespartier og glasvægge i industrielt look.

Boligerne er i tre plan, nogle med hems og alle med terrasse/have i det kystinspirerede landskabsrum mellem bygningerne. Køkken og badeværelseselementerne er fra HTH og boligerne opvarmes med jordvarmepumpe.

Hellebæk Klædefabrik

Klædehusene

I Klædehusene findes 5 rækkehuse med status som ejerlejligheder – alle med fantastisk placering tæt ved vandet. Alle boliger indrettes med 5 værelser og er oplagte til at rumme familielivet. Boligerne i to plan har store vinduer, der sikrer et sublimt lysindfald. Køkken og bad er indrettet med elementer fra HTH og boligerne opvarmes med jordvarmepumpe.

Farveriet

I Farveriet findes 9 lejligheder med fantastisk placering ved vandet. Indretningen varierer fra 2-5 værelser og har fokus på at fremhæve de store industrielle rumligheder, med høje vinduespartier og glasvægge i industrielt look. Boligerne er i ét plan og ligger enten i niveau eller på 1. sal, med altan eller terrasse i det kystinspirerede landskabsrum mellem bygningerne. Køkken og badeværelseselementerne er fra HTH og boligerne opvarmes med jordvarmepumpe.

De bedst placerede lejligheder er markeret som liebhaver. Foruden unik udsigt er disse boliger indrettet med et mere eksklusivt køkken.

Kedelhuset

I Kedelhuset findes 10 lejligheder med fantastisk placering ved vandet. Indretningen varierer fra 2-5 værelser og alle lejligheder har enten altan eller terrasse i det kystinspirerede landskabsrum mellem bygningerne. I lejlighederne er der fokus på at fremhæve de store industrielle rumligheder, med høje vinduespartier og glasvægge i industrielt look. Køkken og badeværelseselementerne er fra HTH og boligerne opvarmes med jordvarmepumpe.

De bedst placerede lejligheder er markeret som liebhaver. Foruden unik udsigt er disse boliger indrettet med et mere eksklusivt køkken.